Trädgårdsdags

I sommar har äntligen trädgården grundats med gräs- och grusytor. Nu var det dags för två nya äppleträd och som stöd fick de gamla skidstavar i bambu. Fungerade bra!Mycket gräva och djupt!
En blomsterrabatt har också börjat ta form med stenar runt om.


En början med bl a liljor, pion rosenmalva. Fortsättning följer!

Vindsfynd

När vi skulle renovera lillstugan hittade vi gamla grejer på vinden. De flesta från 40-talet - eller tidigare.

Här finns träskyffel, trehjuling, resterna av en cykel-barnsits, sparklåda till dockor, gamla skidstavar...... allt har vi inte sparat men en hel del idéer fick jag för trädgården!


Flera lådor med gamla tomflaskor fanns det också. Här är några! Riktigt tjockt glas - och tunga! Saft - och sylt-etiketter från 1943 och 1944 hittade vi också..

Efter ett halvår......På gång igen efter en evighet - eller åtminstone ett halvår! Trasig dator, inköp av ny, krångel med internet och så massor av jobb och trötthet. Det räcker för ett uppehåll!
Lite fler virkade dukar och massor av garn till mera diskdukar!!!Ibland blir det mer roligt att göra än att se på, kanske...... Detta är ett insynsskydd på ytterdörrens fönster. Utsikten just nu är en byggarbetsplats där den gamla lillstugan stod. Snart kommer en ny lillstuga hoppas jag..

RSS 2.0